Direct naar de content

Zomerseizoen recreatievaart in Rotterdam vervroegd

De gemeente Rotterdam heeft het zomerseizoen voor de bruggen en sluizen voor de recreatievaart met twee weken vervroegd. Door deze extra service kan de recreatievaart hierdoor al vanaf 3 april (Goede Vrijdag) het water op.

Paasweekeinde 
Om de recreatievaart al in het Paasweekeinde de mogelijkheid te bieden om het water op te gaan, is besloten om het zomerseizoen voor de recreatievaart twee weken eerder te laten beginnen. De bruggen en sluizen voor de recreatievaart worden daarom vanaf 3 april (Goede Vrijdag) in plaats van 16 april volgens het zomerrooster bediend.

Bruggen en sluizen
De brug- en sluiswachters van de gemeente Rotterdam (Stadsbeheer) zorgen er mede voor dat de scheepvaart vlot en veilig zijn weg vindt door de Rotterdamse vaarwegen. Dit geldt ook voor de recreatievaart. Meer informatie over openingstijden van de bruggen en sluizen is te vinden op Rotterdam.nl.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fred Marree, directiewoordvoerder / persvoorlichter Stadsbeheer, 06 22 96 65 62 of fwa.marree@rotterdam.nl