Direct naar de content

Zaterdag 18 april; Dag van de Hoekenees

Commissieleden gaan in gesprek met bewoners

De leden van de gebiedscommissie gaan zaterdag 18 april  in gesprek met Hoekenezen. Tussen 11.00 uur en 15.00 uur is er op het Brinkplein een programma voor jong en oud.

Alle Hoekenezen die ideeën of vragen hebben over het gebied krijgen de gelegenheid die te uiten in één op één gesprekken met de gebiedscommmissieleden. Bewoners die structureel een bijdrage willen leveren kunnen zich aanmelden voor zogenaamde participatieplatforms.

Heeft u een leuk idee voor uw straat of buurt en kunt u daarbij een financiële bijdrage gebruiken? OpzoomerMee geeft informatie of helpt u direct met het invullen van de formulieren voor bewonersinitiatieven. Publieksvoorlichters van de gemeente vertellen u alles over schoonhouden van de wijken via bijvoorbeeld de buiten-beter-app. De Jongerenbus Route 25 van welzijnsorganisatie E25 staat ook op het plein; jeugd is welkom en ook de ouders kunnen die dag een kijkje nemen in de bus. Voor de kleinsten is er een springkussen.

De gebiedscommissie sluit de dag af met de uitreiking van een Hoekse speld.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ron de Koning, communciatieadviseur gemeente Rotterdam, gebied Hoek van Holland; (0620987227 / rc.dekoning@rotterdam.nl)