Direct naar de content

Zaterdag 18 april; Dag van de Hoekenees!

Commissie vraagt Hoekenezen mee te praten

Normal
0
21

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

Meepraten over de toekomst van Hoek van Holland, meedoen in bewonersplatforms, hulp nodig bij een bewonersinitiatief? Zaterdag 18 april kunnen Hoekenezen terecht op het Brinkplein en hun stem laten horen in gesprek met de commissieleden.
 

Alle Hoekenezen die ideeën of vragen hebben over het gebied krijgen de gelegenheid die te uiten in één op één gesprekken met de gebiedscommmissieleden. Bewoners die structureel een bijdrage willen leveren kunnen zich aanmelden voor een bewonersplatform.Er komen  bewonersplatforms voor de thema's Veiligheid en Toerisme, Schoon en Heel en Maatschappelijke Ontwikkeling. Het doel is dat bewoners die lid zijn van de platforms onderwerpen naar voren kunnen brengen. Ook kan de gebiedscommissie input vragen aan de leden van de platforms over zaken waarover de gebiedscommissie een advies moet geven in Rotterdam.

Bewonersinitiatieven

Heeft u een leuk idee voor uw straat of buurt en kunt u daarbij een financiële bijdrage gebruiken? OpzoomerMee geeft informatie of helpt u direct met het invullen van de formulieren voor bewonersinitiatieven. Publieksvoorlichters van de gemeente vertellen u alles over schoonhouden van de wijken via bijvoorbeeld de buiten-beter-app. De Jongerenbus Route 25 van welzijnsorganisatie E25 staat ook op het plein; jeugd is welkom en ook de ouders kunnen die dag een kijkje nemen in de bus. Voor de kleinsten is er een springkussen.

De gebiedscommissie sluit de dag af met de uitreiking van de Hoekse speld.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ron de Koning; communicatieadviseur gemeente Rotterdam, gebied Hoek van Holland (rc.dekoning@rotterdam.nl / 0620 987227)