Direct naar de content

Winnares gebiedscommissiequiz krijgt ‘Daggie 010’

De eerste verkiezingen voor de Rotterdamse gebiedscommissies hebben nóg een winnaar opgeleverd. Neeltje Copic-Gast gaf het goede antwoord op alle vragen van de Gebiedscommissie-quiz en lootte vervolgens de hoofdprijs: een ‘Daggie 010’ voor twee personen, met gratis toegang tot alle hoogtepunten van de stad. Op donderdag 10 april ontving de winnaar de prijs persoonlijk van burgemeester Aboutaleb, tijdens een feestelijke uitreiking in Hotel New York.

Instinkers
De winnaar van het Daggie 010, Neeltje Copic-Gast, toonde zich erg gelukkig met haar prijs: “Ik heb elke vraag toch voor de zekerheid even opgezocht, want er zaten een paar instinkers in. Ik ben blij dat ik er even een half uurtje voor ben gaan zitten. Dat was het meer dan waard met zo'n leuke prijs.”
Burgemeester Aboutaleb bood – als onderdeel van het 'daggie 010' – de winnares een ontbijt aan bij Hotel New York: “Er waren honderden goede inzendingen. Goed om te zien dat Rotterdammers kennisnemen van de nieuwe gebiedscommissies. Die vormen een belangrijke schakel tussen wijken en het stadsbestuur."

Rotterdamse hoogtepunten
De hoofdprijs geeft gratis toegang tot alle hoogtepunten van de stad. Een greep: een bezoek aan de Kunsthal, een diner bij de Matroos en het Meisje, een voorstelling in Theater Walhalla. Tien andere deelnemers vielen ook in de prijzen: zij kregen een Rotterdampas. Deze pas (winkelwaarde 60 euro) geeft korting op meer dan 500 activiteiten in de stad.

Voor meer informatie over de gebiedscommissies, kijk op www.rotterdam.nl/gebiedscommissies.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lennart de Jong, bestuursvoorlichter burgemeester Aboutaleb, 06- 53 28 48 13 of l.dejong@rotterdam.nl