Direct naar de content

Wie wordt de Hoogvlieter van het jaar 2015?

Welke vrijwilliger verdient de titel Hoogvlieter van het jaar 2015? Deze vraag wordt donderdag 14 januari beantwoord tijdens een bijeenkomst in partycentrum Flamingo. Daarnaast worden ook het bewonersinitiatief van het jaar en de slogan voor de Chill-Hill bekend gemaakt.

Hoogvlieter van het jaar
De afgelopen weken konden bewoners van het gebied hun Hoogvlieter van het jaar aandragen. Uit de tien aangemelde kandidaten zijn uiteindelijk drie kanshebbers overgebleven. Dit zijn de heer Arie Ophorst (vrijwilliger bij de Lelie zorggroep en de wijkbus), mevrouw Thea Hofma (vrijwilliger bij stichting Vrienden van Hoogvliet en de ASVZ) en de heer Ger Willemse (vrijwilliger bij Eigen Koers).

Bewonersinitiatief van het jaar
Naast de Hoogvlieter van het jaar wordt dit jaar voor het eerst ook een onderscheiding voor het bewonersinitiatief van het jaar uitgereikt. De afgelopen maand konden bewoners van Hoogvliet zowel digitaal als per post op hun favoriet stemmen. De vijf kanshebbers zijn de Boretti Wielerronde / Halve van Hoogvliet, natuurspeeltuin Oudeland, huis de Madelief, de scholentriatlon en de musical awards Hoogvliet.

Slogan Chill-Hill
Begin december werd de Chill-Hill van studio Marchel Wim van Dongen uitgeroepen tot winnaar van de ontwerpwedstrijd voor de Panoramaheuvel in Hoogvliet. De afgelopen maand hebben basisschoolleerlingen uit Hoogvliet slogans verzonnen voor het ontwerp. Tijdens de bijeenkomst wordt de winnende slogan bekend gemaakt. Daarnaast ontvangt de bedenker van de slogan een i-Pad.

Iedereen is van harte welkom om aanwezig te zijn bij de uitreiking van Hoogvlieter van het jaar. Uiteraard staan er hapjes en drankjes klaar en is er alle ruimte om elkaar een gelukkig Nieuwjaar te wensen.

Datum: donderdag 14 januari
Locatie: Partycentrum Flamingo, Lengweg 150
Tijd: 19.00 – 21.00 uur


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Bas Ockeloen, communicatieadviseur voor gebied Hoogvliet. Per e-mail: b.ockeloen@rotterdam.nl of per telefoon: 06 5023 0338