Direct naar de content

Werkzaamheden Stadionrotonde, Noorderhelling en Breeplein

De gemeente Rotterdam voert in juni 2015 werkzaamheden uit aan de Stadionrotonde, het Breeplein en de Noorderhelling. Daarnaast vervangt de RET de tramsporen. Alle werkzaamheden zijn 26 juni gereed.

Op 8 juni start de gemeente met het vervangen van de verkeerslichteninstallaties (VRI) op de Stadionrotonde en Breeplein. Het vervangen van de VRI op de Noorderhelling start op 11 juni.

Tussen 8 en 26 juni gelden rijbaanversmallingen. De Stadionlaan is richting de Stadionrotonde gedurende deze periode afgesloten voor verkeer. Tijdens de spits en evenementen worden extra verkeersregelaars ingezet.

Vervanging tramsporen
De RET start 6 juni met het vervangen van de tramsporen op de 2e Rosestraat, tussen de Beijerlandselaan en de Laan op Zuid. Het verkeer en reizigers van het openbaar vervoer krijgen te maken met omleidingen. De parkeergarage aan de Colosseumweg blijft bereikbaar. Volg de gele borden voor de omleidingen.

Meer informatie
www.rotterdam.nl/stadionrotonde
en www.rotterdam.nl/breeplein
www.ret.nl/werkzaamheden
en www.ret.nl/omleidingen


Noot voor de redactie:

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michelle Meurs, communicatie gemeente Rotterdam, 010 – 267 4726 / m.meursgroeneweg@rotterdam.nl