Direct naar de content

Welkom bij Prins Alexander B(l)oeit!

Zaterdag 2 juli tussen 11.00 en 17.00 uur is de tweede editie van Prins Alexander B(l)oeit. Een dag vol activiteiten, optredens, informatie, workshops en verenigingen die zich presenteren. Met dit gratis te bezoeken evenement geeft de gebiedscommissie het talent binnen Prins Alexander een podium en maakt zichtbaar wat er in het gebied te doen is. Prins Alexander B(l)oeit vindt plaats in en om de Open Hof (Hesseplaats 441, Rotterdam-Ommoord).

Mensen uit Prins Alexander kunnen deze dag een bewonersinitiatief indienen. De gebiedscommissie neemt dan ter plekke een besluit.

Of het nu gaat om initiatieven voor meer groen in de wijk, talentontwikkeling of een leuke (kinder)activiteit, belangrijk is dat de omgeving er beter van wordt en dat mensen het samen met andere bewoners en/of organisaties uitvoeren. Het aanvraagformulier en meer informatie over bewonersinitiatieven staan op www.opzoomermee.nl onder het kopje bewonersidee. Het is mogelijk om vooraf ingevulde aanvraagformulieren in te leveren. Ook kunnen mensen met een gebiedsnetwerker van de gemeente aan de slag om hun idee verder uit te werken.

Kijk voor meer informatie en het programma van Prins Alexander B(l)oeit op rotterdam.nl/prinsalexander.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dorine de Koning, communicatieadviseur, 06-232 92 280 of de.dekoning@rotterdam.nl.