Direct naar de content

Weekberichten

Jongeren aan de slag
Donderdag 31 maart, 13.00 uur
Stadhuis, Coolsingel 40

WSPR Jong is een nieuw centraal punt binnen het Werkgeverservicepunt Rijnmond (WSPR) om jongeren in de arbeidsmarktregio Rijnmond te matchen met werkgevers. Uitgangspunt van WSPR Jong is de vraag van de werkgever. Op het moment dat er niet snel een geschikte kandidaat voor een vacature wordt gevonden, kan het WSPR Jong helpen bij het breed uitzetten in de regio: bij scholen, Jongerenloket, trajecten en externe partijen. De initiatiefnemers – het UWV, de gemeente Rotterdam, Albeda en Zadkine College – organiseren op donderdag 31 maart een bijeenkomst in de Burgerzaal van het Stadhuis. Er is onder andere een paneldiscussie waaraan Ron Kooren, bestuursvoorzitter van het Albeda, Maarten Struijvenberg, wethouder economie en werkgelegenheid, en Marina Sipkes, regiomanager van het UWV, deelnemen. (Meer informatie bij: Maarten Molenbeek, bestuursvoorlichter wethouder Struijvenberg, 06 – 22661917)

Opzoomer Mee Draait Door
Donderdag 31 maart, 13.30 uur
Havenmuseum (Verolme Paviljoen), Leuvehaven 50

Presentator Maarten Bouwhuis interviewt bewoners en functionarissen in een speciale Opzoomer Mee Draait Door over hun ervaringen met de Lief & Leed pilots. Wethouder Hugo de Jonge (zorg) is tafelheer. Lukt het om in straten waar niets gebeurt bewoners te activeren om samen Lief & Leed te delen? Kunnen straten die wel actief zijn nog meer maken van Lief & Leed en zorgen dat niemand tussen wal en schip valt? De aanwezigen bespreken de resultaten van de pilots en of andere straten hier ook van kunnen profiteren. (Meer informatie bij: Tjeerd Agema, bestuursvoorlichter wethouder De Jonge, tel. 06 – 51074786)

En verder…
Houdt wethouder Hugo de Jonge (Zorg) donderdag 31 maart om 9.00 uur een openingswoord tijdens de werksessie Zorgpact, Rotterdam Science Tower Marconistraat 16 (Meer informatie bij: Tjeerd Agema, bestuursvoorlichter wethouder De Jonge, tel. 06 – 51074786)


Noot voor de redactie: