Direct naar de content

VraagWijzer Charlois verhuist naar Stadswinkel Charlois

De huidige VraagWijzer-locaties aan de Pleinweg en aan Plein 1953 sluiten vanaf 29 december 2014. Vanaf 2 januari 2015 bevindt VraagWijzer Charlois zich in de Stadswinkel Charlois aan de Boerhaavestraat 11.

Voor vragen of problemen, bijvoorbeeld met ingewikkelde brieven, juridische kwesties, gezondheid, of geld, waar Rotterdammers zelf niet uitkomen, kunnen ze terecht bij VraagWijzer. In ieder gebied van Rotterdam is een VraagWijzer. Medewerkers van VraagWijzer informeren en adviseren.

Mogelijkheden bespreken
Wat kunnen Rotterdammers verwachten bij VraagWijzer? De VraagWijzer-consulent gaat samen met de betrokkene na wat er precies aan de hand is. Bij het zoeken naar oplossingen wordt altijd gekeken naar welke mogelijkheden het beste passen. Wat kunnen familie, vrienden of buren doen? Als het nodig is, maakt de VraagWijzer-consulent een vervolgafspraak. Of maakt een afspraak met gespecialiseerde collega’s in VraagWijzer, zoals medewerker van de Kredietbank Rotterdam, Wmo-adviseurs en sociaal raadslieden. Verder kan VraagWijzer het Wijkteam inschakelen.

Openingstijden
De openingstijden van VraagWijzer Charlois aan de Boerhaavestraat zijn gelijk aan de openingstijden van de Stadswinkel Charlois, namelijk maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur. Op dinsdag is VraagWijzer open van 12.00 tot 16.00 uur.

VraagWijzer is op drie manieren bereikbaar: digitaal, telefonisch (14 010) en door op locatie langs te gaan.


Noot voor de redactie:

Noot voor de redactie:

Wilma Straathof, communicatieadviseur VraagWiijzer, 06 246 96 452, w.straathof@rotterdam.nl