Direct naar de content

Voormalig topschaatser Mark Tuitert spreekt topstudenten toe

Inspirerende sprekers geven visie op excellentie tijdens kick-off The Battle of Excellence

Tijdens de kick-off van The Battle of Excellence op 20 november op het Rotterdamse stadhuis worden deelnemende studenten toegesproken door Olympisch kampioen  Mark Tuitert. Naast de voormalig topsporter zullen ook Allard Castelein, CEO van Havenbedrijf Rotterdam en Esther Popelier van The Flirtcompany de deelnemers toespreken en hun visie geven op excellentie.

De deelnemers aan The Battle of Excellence strijden op 20 november in het Stadhuis van Rotterdam om een plek in de volgende ronde van The Battle of Excellence, om uiteindelijk door te dringen tot de finaleronde op 6 februari 2015.

The Battle of Excellence
The Battle of Excellence is een uniek jaarlijks evenement waar toptalent en topbedrijven elkaar ontmoeten. Ongeveer 80 excellente Rotterdamse studenten van de Erasmus Universiteit, Hogeschool Rotterdam en InHolland gaan met elkaar de strijd aan door in multidisciplinaire teams aan een bedrijfscase voor één van de geselecteerde bedrijven te werken. Na de eerste ronde gaan slechts 4 teams incompany aan de slag en pitchen zij in de finale de uitgewerkte cases voor een Rotterdamse vakjury.

Initiatiefnemers en organisatie
The Battle of Excellence is een initiatief van de Gemeente Rotterdam in samenwerking met Hogeschool Rotterdam, Hogeschool InHolland en bedrijven om studenten en young professionals beter bekend te maken met Rotterdam als carrièrestad voor hoger opgeleiden.

De deelnemende Rotterdamse bedrijven zijn dit jaar: Rebelgroup, CGI, Cofely West en Redkiwi.


Noot voor de redactie:


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Catrien Ketting – Gemeente Rotterdam
06-22 970204 / c.ketting@rotterdam.nl