Direct naar de content

Vijftig jarig jubileum aan de Walenburgerweg

Sinds 1965 runt kapper Maarten van Dorp zijn kapsalon aan de Walenburgerweg. Elkse Schreuder van de gebiedscommissie Noord verrasste hem met een bos bloemen.

Al vanaf zijn veertiende is hij actief in het kappersvak en vanaf zijn eenentwintigste heeft hij een eigen zaak aan de Walenburgerweg waar hij na vijftig jaar nog steeds knipt. En daarom verraste gebiedscommissielid Elske Schreuder haarstylist Maarten van Dorp met een bezoek. Van Dorp ontving een felicitatie, mooie woorden en bloemen voor zijn 50 jarig jubileum. De haarstylist startte in 1965 zijn kapperszaak aan de Walenburgerweg en is daar nooit meer weggegaan. “Een waardevolle bijdrage voor de Provenierswijk, met veel vaste klanten die overal vandaan komen omdat zij hier op hun gemak zijn en voorzien worden van de beste looks”, zo zette Elske Schreuder haar felicitatie kracht bij. Maarten van Dorp denkt er, zelfs na 50 jaar, nog niet aan te stoppen.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ron de Koning, communicatieadviseur gemeente Rotterdam voor het gebied Noord. rc.dekoning@rotterdam.nl of 0610 736348.