Direct naar de content

Vervangen verkeerslichtinstallaties Stadionweg – Coen Moulijnweg en Stadionweg – Noorderhelling

De gemeente Rotterdam gaat de verkeerslichtinstallaties op de rotonde Stadionweg – Coen Moulijnweg en de kruising Stadionweg – Noorderhelling vervangen. Tegelijkertijd met deze werkzaamheden legt NUON mantelbuizen aan in de Coen Moulijnweg ter hoogte van het Topsportcentrum en aansluitend in de Stadionlaan.

Om de overlast voor omwonenden en ondernemers zoveel mogelijk te beperken, worden de werkzaamheden gecombineerd. De werkzaamheden starten op 30 juni 2014 en worden gefaseerd uitgevoerd. Het werk duurt tot en met 25 juli 2014. De werkzaamheden van NUON duren tot 20 juli.

Rijbaanversmalling en omleidingen
In de week van 30 juni – 4 juli vinden er voorbereidende werkzaamheden plaats op de Coen Moulijnweg en Stadionlaan. Er is dan buiten de spits een rijbaanversmalling.

Op de Stadionrotonde is er tussen 7 en 25 juli één rijbaan beschikbaar en staat de verkeerslichtinstallatie tot 20 juli uit. Er worden extra verkeersregelaars ingezet bij evenementen.

Het verkeer op de Coen Moulijnweg wordt van 7 tot en met 11 juli en van 14 tot en met 19 juli over één rijrichting geleid. Er is dan één rijstrook beschikbaar de stad in en één rijstrook de stad uit. In dezelfde periode is de Stadionlaan afgesloten voor verkeer richting de kruising Stadionweg – Coen Moulijnweg.

De werkzaamheden aan de verkeerslichtinstallatie Stadionweg – Noorderhelling worden uitgevoerd van 21 tot en met 25 juli. Het verkeer wordt omgeleid.


Noot voor de redactie:

Meer informatie: Michelle Meurs-Groeneweg, Omgevingscommunicatie, telefoon 010 – 267 4726

Voor het laatste nieuws: www.rotterdam.nl/stadionrotonde