Direct naar de content

Verbetering kruising Groene Kruisweg/Aveling

De gemeente Rotterdam start 21 juli met werkzaamheden aan de kruising Groene Kruisweg/Aveling in Hoogvliet. De kruising wordt verkeersveiliger en beter bereikbaar gemaakt. Ook de verkeerslichten worden vernieuwd. Het werk duurt tot en met 22 augustus 2014.

Er is voor deze periode (bouwvak) gekozen omdat het dan minder druk is. Zo kan de gemeente sneller werken en de overlast zoveel mogelijk beperken. Om het werk op tijd klaar te krijgen, wordt de kruising deels afgesloten voor verkeer.

De route Spijkenisserbrug/ Groene Kruisweg linksaf de Aveling op blijft toegankelijk voor autoverkeer via een tijdelijk aangelegde weg. Dit geldt ook voor de tegenovergestelde richting. Bussen met een route over de Aveling kunnen over de kruising blijven rijden. Hulpdiensten kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik blijven maken van de kruising.

Voor de overige richtingen gelden omleidingen die via gele borden worden aangegeven. Ook voor fietsers gelden omleidingen via gele borden. Meer informatie: www.rotterdam.nl/groenekruiswegaveling.

RET werkt aan de metrobaan
Tijdens de werkzaamheden aan de kruising Groene Kruisweg/Aveling wordt er ook gewerkt aan de metrobaan. De RET voert die werkzaamheden uit van 21 juli t/m 31 augustus 2014.
Meer gedetailleerde informatie is onder andere te vinden op www.ret.nl/omleidingen.


Noot voor de redactie:

Voor het laatste nieuws: www.rotterdam.nl/groenekruiswegaveling

Meer informatie: Paul van der Weijden, communicatie gemeente Rotterdam,
06 – 22 02 68 23, pf.vanderweijden@rotterdam.nl