Direct naar de content

Update Onderwerpen Actualiteitenraad

Donderdag 24 augustus, 10.00 uur, raadzaal

Hieronder alle verzoeken die zijn ontvangen om tijdens de Actualiteitenraad te behandelen. In het eerdere raadsbericht stond niet de aanvraag van D66, GroenLinks en VVD over de door de voorzieningenrechter teruggedraaide sluiting Club Vie. 

Actualiteiten

Regelingen van werkzaamheden

Live uitzending en vergaderstukken
De vergadering wordt live uitgezonden via ons raadsinformatiesysteem. Ook zijn de beelden terug te zien per agendapunt en per spreker. Verder kunt u hier alle vergaderstukken raadplegen.


Noot voor de redactie:

Op donderdagochtend – wanneer er geen raadsvergadering is – vergadert de raad met het college tijdens de zogenoemde Actualiteitenraad over actualiteiten en regelingen van werkzaamheden. Om u snel te informeren ontvangt u op woensdagmiddag, zo spoedig mogelijk na 16.00 uur, een overzicht van de ingediende onderwerpen. De vergadering begint om 10.00 uur in de raadzaal, duurt tot 11.00 uur en als de agenda daarom vraagt tot uiterlijk 11.30 uur.

Voor meer informatie: Patrick Schouteten, hoofd communicatie en dienstverlening raadsgriffie Rotterdam, 06 51 81 25 08 of p.schouteten@griffie.rotterdam.nl.