Direct naar de content

Uitreiking Duim van Prins Alexander

Zaterdag 24 juni om 13.30 uur reikt de gebiedscommissie de Duim van Prins Alexander uit. De uitreiking vindt plaats tijdens het evenement Prins Alexander B(l)oeit op het Ambachtsplein in Rotterdam-Zevenkamp.

Het was een lastige klus om uit alle aanmeldingen drie genomineerden te kiezen. Vandaag maakte de jury bekend dat de drie overgebleven kandidaten zijn: Lydia Ayivi, Corrie Beuckens en John Roelofs.

De uiteindelijke winnaar wordt bekend tijdens de uitreiking. Vorig jaar ontving Theo Kien uit Ommoord de Duim. De heer Kien doet al jaren veel voor de buurt, en werd daarom voorgedragen voor deze vrijwilligersprijs.

Geef eens een duim

De gebiedscommissie van Prins Alexander heeft veel waardering en respect voor alle vrijwillige inzet in het gebied. Zonder vrijwilligers zijn veel activiteiten en initiatieven op het gebied van zorg, sport en cultuur niet mogelijk. Om die waardering te laten zien heeft de commissie ‘Geef eens een duim’ in het leven geroepen. Deze vrijwilligersprijs wordt dit jaar voor de tweede keer uitgereikt.

De jury bestaat uit Stephanie Damen, Anneke van Dijk en Johan van den Heuvel (allen gebiedscommissielid in de gebiedscommissie Prins Alexander).


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie: Dorine de Koning, communicatieadviseur, 06-232 92 280 of de.dekoning@rotterdam.nl.