Direct naar de content

Tweede editie ‘Doe Mee Dag’ 17 september

Iedereen doet mee in Feijenoord

Zaterdag 17 september 2016 staan de bewonersinitiatieven in het gebied Feijenoord centraal. Op deze dag organiseert de gebiedscommissie Feijenoord voor de tweede keer de ‘Doe Mee Dag’. Dit is een feestelijk evenement, waar buurtbewoners en vrijwilligersorganisaties hun inzet van het afgelopen jaar aan de buurt kunnen tonen. Het doel hiervan is, om bewoners te motiveren een steentje bij te dragen aan hun omgeving.

Op de Doe Mee Dag krijgen alle energieke buurtbewoners en vrijwilligersorganisatie de kans om hun inzet te tonen. Dit doen zij door middel van dans, muziek, een kunstwerk, fotocollage of een workshop. Ook zijn er swingende optredens, kraampjes, hapjes en drankjes. Dit alles vindt plaats vanaf 12:00 uur in het Afrikaanderpark. 

Bewoners kunnen op deze dag direct hun idee voor een bewonersinitiatief indienen bij de gebiedscommissieleden. Zij zijn de gehele dag aanwezig en bieden desgevraagd ondersteuning bij het invullen van de aanvraagformulieren. Aan het eind van de dag maakt de voorzitter van de gebiedscommissie, Nel Noël bekend, welk ingediend voorstel tot de winnaar behoort.

Belangstellenden kunnen alvast een kijkje nemen op www.doemeedag.nl. Hier is ook het gehele programma te vinden.


Noot voor de redactie:

Let op: deze persuitnodiging ontvangt u alleen via dit mailbericht.
U vindt dit bericht niet terug op www.rotterdam.nl

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marina Fidder, communicatieadviseur Feijenoord, gemeente Rotterdam, via m.fidder@rotterdam.nl.  
Of kijk op www.doemeedag.nl