Direct naar de content

Transformatiecongres 2017

Van doelen naar daden

Op donderdag 7 december vindt het Transformatiecongres 2017 ‘Van Doelen naar Daden’ plaats in De Doelen van 9:00 tot 19:00. Wethouder Robert Simons is aanwezig om te spreken over het collegetarget kantorentransformatie en ondertekent met de nieuwe partner(s) de samenwerkingsovereenkomst kantorenaanpak. Pers is van harte uitgenodigd om tijdens dit congres aanwezig te zijn.

Tijdens het congres kijken we terug naar de transformatie van Rotterdam naar de hippe en aantrekkelijk stad. Steeds meer mensen willen in Rotterdam wonen. Hierdoor wordt het aanbod op de woningmarkt krapper. Tot 2040 moeten er daarom ca. 50.000 woningen bijgebouwd worden. En dit is waar Rotterdam kansen ziet! Leegstaande kantoren en winkels bieden in de huidige krapte op de woningmarkt de mogelijkheid om in een aanzienlijk deel van de vraag te voorzien. Dit veelal bijzondere vastgoed vraagt om creativiteit, lef en samenwerking.

Het Transformatiecongres 2017 bied spraakmakende en inspirerende sprekers gedurende de dag en o.a. een inspiratiemarkt “Hoe transformeer ik een pand?”. In de middag zijn er inspiratiesessies en safari’s naar getransformeerde gebieden of locaties onder de thema’s: Trots op de stad, Stad die inspireert, Stad met kansen en Stad die bouwt. Het Transformatiecongres 2017: Van Doelen naar Daden biedt volop inspiratie, informatie en kansen voor transformaties in Rotterdam.

Kijk hier voor het programma


Noot voor de redactie:

U bent van harte welkom om het congres bij te wonen, op donderdag 7 december van 9:00 tot 19:00 uur in De Doelen, Schouwburgplein 50, 3012 CL Rotterdam.

Voor meer informatie over het transformatiecongres neemt u contact op met: Marte van Delden, Adviseur communicatie Gemeente Rotterdam, 0614760253