Direct naar de content

Sportmaand in Rotterdam Noord

Zaterdag 5 september gaat Noord Sport! van start. Vier weken lang staat Rotterdam Noord in het teken van sport. Er zijn leuke sportevenementen en vele sportorganisaties uit Rotterdam Noord bieden gratis lessen aan zodat Noorderlingen kunnen kennismaken met verschillende sporten. Jong en oud kan meedoen!

Zes evenementen
De zes hoofdevenementen van Noord Sport! zijn het ZWEM-event, de Sportentocht, de Seniorensportdagen, de Denksportdag, de Zeskamp en de Ronde van Noord. Op de website www.rotterdamnoordsport.nl en de Facebookpagina ‘Noord Sport’ is meer te lezen over deze evenementen. Alle inwoners van Rotterdam Noord kunnen meedoen met de evenementen of een van de vele sportieve activiteiten.

Veel sportaanbieders
Niet voor iedereen is sporten vanzelfsprekend. Tijdens Noord Sport! wil Rotterdam Noord iedereen aan het sporten krijgen en enthousiast maken om te bewegen. Sportaanbieders stellen hun lessen of trainingen open voor nieuwe sporters of ze organiseren speciaal voor bewoners een leuke activiteit zodat zij kennis kunnen maken met de vele sporten die in Rotterdam Noord aangeboden worden. Schaatsvereniging Rotterdam, Excelsior4All, Tennisclub Aeolus Oledo, fysiotherapie Plus, Got2Groove DanceCentre, Scouting Calandtroep en Avant sanare zijn aanbieders die leuke activiteiten op het programma hebben staan tijdens Noord Sport!. Het hele programma van Noord Sport! is te vinden op de website www.rotterdamnoordsport.nl en in de Noord Sport!-krant die huis-aan-huis verspreid is in Rotterdam Noord.

Naast de website is Noord Sport! ook actief op Twitter (@Noord_Sport) en Facebook (Noord Sport).


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Irene Warbout, communicatieadviseur gemeente Rotterdam (06 51003852 of ic.warbout@rotterdam.nl)