Direct naar de content

Rotterdam Tennisstad

Zaterdag 6 februari staat het Centraal Station Rotterdam in het teken van tennis. Met de 43e editie van het ABN AMRO World Tennis Tournament in het vooruitzicht vinden er tussen 12:00 en 16:00 uur diverse tennisclinics plaats op het voorplein.
 

Tennis entertainer Edwin Elzinga en zijn team geven op zaterdag 6 februari tussen 12:00 – 16:00 uur doorlopend tennisclinics voor jong en oud. Om 14.00 uur heet wethouder Adriaan Visser toernooidirecteur Richard Krajicek welkom in tennisstad Rotterdam. Daarbij blikken  vooruit op de 43e editie van het prestigieuze ABN AMRO World Tennis Tournament dat 8 t/m 14 februari plaats vindt in Ahoy Rotterdam.
Tennisclinics zijn gratis. Tennisrackets zijn aanwezig.

ABN AMRO World Tennis Tournament
Van maandag 8 t/m zondag 14 februari 2016 vindt het ABN AMRO World Tennis Tournament voor de 43e keer plaats. Het spelersveld bestaat uit een mooie mix van ervaren topspelers, zoals Roger Federer, Marin Cilic, Richard Gasquet en Gael Monfils en de grootste talenten van dit moment, waaronder Nick Kyrgios, Alexander Zverev en Borna Coric. Behalve bij de wedstrijden ben je met jouw ticket van harte welkom op Sports Plaza, Shops & Bites en bij het 8e World Wheelchair Tennis Tournament. In het weekend voorafgaand zijn de spannende kwalificatiewedstrijden voor de laatste plekken in het toernooi.


Noot voor de redactie:

Neem voor persvragen contact op met Kristel Arntz, communicatieadviseur gemeente Rotterdam, kcm.arntz@Rotterdam.nl of neem telefonisch contact op via 06 233 027 05.