Direct naar de content

Rotterdam doet 19 september mee aan KeepItCleanDay!

Op vrijdag 19 september 2014 doet Rotterdam mee met KeepitCleanDay. Deze internationale dag staat in het teken van het opruimen van zwerfvuil. Wethouder Joost Eerdmans (Buitenruimte) daagt alle Rotterdammers uit om mee te doen en met elkaar de mouwen op te stropen om Rotterdam zwerfvuilvrij te maken.  

Hulp van ambtenaren
Ook ambtenaren en wethouders gaan vrijdag 19 september de straat op om samen met de Rotterdammers zwerfvuil op te ruimen. Rotterdammers die in de periode voorafgaand aan 19 september een foto van hun team op Twitter plaatsen onder de noemer #zwerfie010 of een leuke actie aanmelden per e-mail, maken kans op hulp van een ambtenaar of wethouder bij de schoonmaakactie in hun buurt of straat.

Rotterdam zwerfvuilvrij
De gemeente Rotterdam doet er alles aan om Rotterdam schoon te maken en te houden. Hulp van de Rotterdammers is hierbij essentieel. Allereerst door afval niet achter te laten op plaatsen die daar niet voor bestemd zijn. Daarnaast door samen te zorgen voor een schone straat en buurt. Daarom doet Rotterdam mee aan de KeepItCleanDay.

Meer informatie staat op www.rotterdam.nl/keepitclean010. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar keepitclean010@rotterdam.nl.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maj-Britt van Raalte, bestuursvoorlichter wethouder Eerdmans, 06-12 65 88 13 of m.vanraalte@rotterdam.nl