Direct naar de content

Rioleringswerkzaamheden Heemraadssingel/Vierambachtsstraat

Gemeente Rotterdam start maandag 14 april met de laatste fase van rioleringswerkzaamheden bij de kruising Heemraadssingel / Vierambachtsstraat. Het gaat om het vervangen van een rioolput onder de tramrails en renovatie van het hoofdriool. Het werk duurt tot juli 2014. Gedurende deze drie maanden wordt de tram omgeleid.

Werkzaamheden
Op de kruising Heemraadssingel/Vierambachtsstraat moet een put volledig gerenoveerd worden. Dit gebeurt in een open ontgraving. De Vierambachtsstraat tussen de Nozemanstraat en Heemraadssingel, wordt afgesloten voor verkeer richting Middellandstraat. Het autoverkeer wordt met een keerlus, ter hoogte van de Nozemanstraat, teruggeleid. De Heemraadssingel blijft in beide richtingen bereikbaar. RET Buslijn 44 ondervindt geen hinder.

Omleiding tram (RET)
De tramlijnen 21, 23 en 24 worden omgeleid. De halte Vierambachtsstraat en Mathenesserplein vervallen. De tram wordt omgeleid via de Claes de Vrieselaan naar het Mathenesserplein. De vier vervangende haltes komen op de Mathenesserlaan ter hoogte van de Claes de Vrieselaan, het Heemraadsplein, Hooidrift en voor het Mathenesserplein. Kijk voor actuele informatie op www.ret.nl.
Kijk voor actuele informatie op www.rotterdam.nl/heemraadssingel.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jolanda Vos-ter Wolbeek, communicatie adviseur, email ja.vosterwolbeek@rotterdam.nl tel. 06 12535274 of kijk op www.rotterdam.nl/heemraadssingel