Direct naar de content

Presentatie Eindrapport raadsenquête Warmtebedrijf

Donderdag 17 september, 13.00 uur, Suze Groenewegzaal

Op donderdag 17 september presenteert de Onderzoekscommissie Warmtebedrijf om 13.00 uur het eindrapport van de raadsenquête naar het gevoerde bestuur in de periode 2005-2020. Na de presentatie reikt de voorzitter van de commissie, de heer J.W. (Jan-Willem) Verheij, het rapport uit aan de voorzitter van de gemeenteraad, de heer A. (Ahmed) Aboutaleb. De presentatie vindt plaats in de Suze Groenewegzaal (SH7) van het stadhuis.

Live uitzending
De presentatie wordt ook live uitgezonden via het raadsinformatiesysteem. De bijeenkomst is daar ook achteraf terug te kijken. Bekijk de webpagina van de onderzoekscommissie voor meer achtergrondinformatie over de raadsenquête.

Onderzoekscommissie
De heer J.W. (Jan-Willem) Verheij (VVD) is namens de gemeenteraad de voorzitter van de commissie die de uitvoering van de raadsenquête en het proces bewaakt. De onderzoekscommissie bestaat verder uit plaatsvervangend voorzitter mevrouw P.J.H.D. (Ellen) Verkoelen (50PLUS), en de leden mevrouw T.C. (Tanya) Hoogwerf (Leefbaar Rotterdam), de heer S. (Stephan) Leewis (GroenLinks) en de heer R.C.J. (Robin) de Roon (D66).