Direct naar de content

Pop-up store Energiebesparing 010 weer geopend in de Koopgoot

7 op de 10 Rotterdammers besparen thuis al energie. Voor alle Rotterdammers die van hun huis een comfortabel thuis maken en een lagere energierekening willen, is weer een pop-up store Energiebesparing 010 geopend. Onafhankelijke energie experts adviseren stadsgenoten over bijvoorbeeld over vloer-, dak- en gevelisolatie, en over zonnepanelen. Deze keer is de pop-up store in de Koopgoot en tot en met november geopend.

De één kiest er voor de woning te isoleren om geen koude voeten meer te hebben, de ander doet het juist voor een lagere energierekening of om energieverspilling tegen te gaan. De één neemt zonnepanelen als investering omdat het meer rendement oplevert dan geld op de bank, de ander wil juist meer zelfvoorzienend zijn. Wat de reden ook is voor het duurzaam verbeteren van de woning, voor alles geldt: Energiebesparen levert altijd iets op.

Klinkt logisch, maar hoe pak ik dat nou allemaal aan? Waar begin ik? Waar moet ik op letten als ik zelf ga klussen? In de pop-up store Energiebesparing 010 krijgen Rotterdammers duidelijk op een rij wat de mogelijkheden zijn om energiezuiniger te wonen of om bijvoorbeeld zelf energie op te wekken. De onafhankelijke energie experts adviseren over onder andere vloer-, dak- en gevelisolatie. Zonnepanelen zijn vaker mogelijk dan u zelf denkt. Ook dit kan de expert helpen uitzoeken.

“De vorige pop-up store Energiebesparing 010 was erg succesvol. We hadden zeker 1000 Rotterdammers op bezoek gehad. Nu we in de Koopgoot zitten, verwachten we meer stadsgenoten te kunnen helpen met energiebesparing. Op deze plek kun je in oktober en november terecht, dan ben je klaar voor het nieuwe winterseizoen” Zegt een enthousiaste Pex Langenberg (wethouder duurzaam).”Praat met een energie expert en kom vandaag nog langs in de pop-up store Energiebesparing 010.”

Locatie
Koopgoot (Beurstraverse 178)

Openingstijden
Maandag 12-18 uur
Dinsdag t/m donderdag 10-18 uur
Vrijdag 10-21 uur
Zaterdag 10-18 uur
Zondag 12-18 uur

Kijk voor meer informatie op Rotterdam.nl/energiebesparing. Duurzaam, dat doen we gewoon.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anna Feiner, bestuursvoorlichter wethouder Langenberg, 06 – 22 04 96 57 of amj.feiner@rotterdam.nl