Direct naar de content

Persmoment advies gemeenteraad herbenoeming burgemeester

Donderdag 2 juli, 23.45 uur, raadzaal stadhuis

Om 23.45 uur geeft plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad Jan Willem Verheij, in aanwezigheid van de voorzitter vertrouwenscommissie Lies Roest en raadsgriffier Isabelle Broeders, voor de pers een verklaring naar aanleiding van het besluit van de gemeenteraad over de aanbeveling met betrekking tot de herbenoeming van de burgemeester.

Persaccreditatie
Vanwege de beveiligings- en coronamaatregelen dient u zich voor dit persmoment aan te melden. Zonder aanmelding wordt de toegang door de beveiliging geweigerd.

Tot 23.30 uur kunt u zich aanmelden bij Lindi Bor via 06 – 14 64 31 29 om bij dit persmoment aanwezig te zijn. Naast uw naam en mediaorganisatie, dient u op te geven welke apparatuur u meeneemt. Vanwege een beperkt aantal beschikbare plekken worden maximaal twee personen per mediaorganisatie toegelaten.

Na bevestiging van uw aanmelding kunt u vanaf ongeveer 23.15 uur via de tuiningang (zijde Doelwater!) het stadhuis betreden. Uw aanmelding wordt gecheckt in de hal. Vervolgens kunt u uw spullen opstellen in de raadzaal.