Direct naar de content

Opening Burgemeester Hoffmanplein en oplevering Hof aan de Hef

De afgelopen maanden zijn er veel bouwwerkzaamheden geweest op het Noordereiland, zoals de herinrichting van het Burgemeester Hoffmanplein en de realisatie van nieuwbouwproject Hof aan de Hef.  

De projecten zijn inmiddels afgerond en zien er piekfijn uit. Daarom vieren Woonstad Rotterdam en de gemeente Rotterdam de oplevering van het plein en Hof aan de Hef samen met de wijkbewoners op zaterdag 20 mei 2017.

Wijkbewoners zijn van harte uitgenodigd om tussen 9.30 en 10.30 uur het ceremoniële gedeelte bij te wonen. De kinderactiviteiten starten om 10.00 uur en zullen eindigen om 16.00 uur.

Wethouder Ronald Schneider opent samen met voorzitter van de gebiedscommissie Fatih Elbay en de achter- achter kleinzoon van Burgemeester Hoffman, het Burgemeester Hoffmanplein officieel.

Richard Feenstra (Raad van Bestuur Woonstad Rotterdam) zal het nieuwbouwproject Hof aan de Hef opleveren en het kunstwerk, “Een roos, is een roos, is een roos” teruggeven aan de bewoners van het Noordereiland.


Noot voor de redactie:

Noot voor de redactie: Voor meer informatie: Monique van Leeuwen, communicatieadviseur gebied Feijenoord, 06 146 44 246 of m.vanleeuwen5@rotterdam.nl.