Direct naar de content

Openbare zitting centraal stembureau

Kandidaatstelling gemeenteraad en lijstnummering partijen

Datum: 7 februari
Tijd: 16.00 uur
Locatie: kamer 7 stadhuis
 

Op vrijdag 7 februari om 16.00 uur is er een openbare zitting van het centraal stembureau. Tijdens deze zitting wordt beslist over de geldigheid van kandidatenlijsten voor de gemeenteraad. Daarnaast zal ook de lijstnummering van de gemeenteraad en de gebiedscommissies plaatsvinden.

U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. De zitting start om 16.00 uur in kamer 7 van het stadhuis. Na de zitting zijn alle lijsten van de gemeenteraad en gebiedscommissies te raadplegen op www.rotterdam.nl/verkiezingen

Verkiezingen 19 maart
Op 19 maart 2014 gaan Rotterdammers naar de stembus. Er zijn dan verkiezingen voor de gemeenteraad en de gebiedscommissies. Met hun stem voor de gemeenteraad kiezen zij welke partijen de komende vier jaar Rotterdam vertegenwoordigen. De gebiedscommissies zijn nieuw en komen in de plaats van de deelgemeenten. Rotterdam krijgt hiermee één bestuur en één (compactere) organisatie.


Noot voor de redactie:

Noot voor de redactie
Voor meer informatie over de organisatie van de verkiezingen kunt u contact opnemen met Karin van Reeuwijk 010-267 27 39.
Voor informatie over de verkiezingen van de gebiedscommissie kunt u contact opnemen met Paul Tissingh 06-22047525.
Voor algemene informatie over de gemeenteraadsverkiezingen en de gebiedscommissies: kijk op www.rotterdam.nl/verkiezingen.