Direct naar de content

Ontvangst Koningsdag stadhuis Rotterdam

Ter viering van Koningsdag is er op 27 april van 9.30 uur tot 10.30 uur een ontvangst op het Rotterdamse stadhuis.

Burgemeester Ahmed Aboutaleb en de voorzitter van de Stichting Rotterdams Comité ter behartiging van Nationale Belangen, de heer K.J. Rietveld, spreken vanaf 9.40 uur de aanwezigen toe.
Tamboers en Pijpers van het Korps Mariniers en Jong Talent van de Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam (SKVR) verzorgen een optreden.

Aanmelden ontvangst
Belangstellenden worden van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Zij kunnen zich tot uiterlijk 22 april aanmelden op www.rotterdam.nl/koningsdag.

De gemeente Rotterdam vindt het belangrijk nieuwe generaties Rotterdammers te betrekken bij de vieringen en herdenkingen in de stad. Wij roepen belangstellenden op om jongeren als introducé mee te nemen naar de ontvangst.

Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst verwerkt. Zodra de zaal vol is, wordt de aanmeldingsprocedure gesloten. Bezoekers van het stadhuis wordt gevraagd een persoonslegitimatie mee te nemen in verband met de toegangscontrole.

Bezoek activiteiten
Na de bijeenkomst in de Burgerzaal brengt de burgemeester een bezoek aan diverse activiteiten in de stad.


Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lennart de Jong, bestuursvoorlichter burgemeester Aboutaleb, 06- 53 28 48 13 of l.dejong@rotterdam.nl