Direct naar de content

Ontvangst Koningsdag stadhuis Rotterdam

Op Koningsdag 27 april is er een ontvangst op het stadhuis aan de Coolsingel van 10.30 uur tot 11.30 uur. Burgemeester Aboutaleb en de heer Kees Rietveld, voorzitter van de Stichting Rotterdams Comité ter behartiging van Nationale Belangen, zijn gastheer en spreken de aanwezigen toe. Rotterdammers kunnen zich online aanmelden.

Aanmelden ontvangst
Als u bij de ontvangst op het stadhuis aanwezig wilt zijn, kunt u zich uiterlijk 24 april online aanmelden op www.rotterdam.nl/koningsdag. Het gemeentebestuur vindt het belangrijk nieuwe generaties Rotterdammers te betrekken bij de vieringen en herdenkingen in de stad. Daarom bent u van harte uitgenodigd om een jongere als introducé mee te nemen.

De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt. Het aantal mensen dat in de Burgerzaal kan is beperkt, dus meld u snel aan! Neem altijd een legitimatiebewijs mee als u op bezoek komt in het stadhuis van Rotterdam.

Na de Koningsdagviering op het stadhuis zal burgemeester Aboutaleb de stad in gaan om diverse activiteiten te bezoeken.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maarten Molenbeek, bestuursvoorlichter burgemeester Aboutaleb, 06 – 226 619 17 of me.molenbeek@rotterdam.nl