Direct naar de content

Nederlandse Volleybaldames Back to School

Na het succes van het WK Beachvolleybal, blijft Rotterdam voorlopig in de ban van volleybal. Vrijdag 11 september ging een aantal volleybalsters van het Nederlandse team ‘Back to School’ naar drie basisscholen in Rotterdam. De kinderen werder verrast met een presentatie en een clinic. Back to school is één van de side events van het EK Volleybal 2015 voor dames met als doel kinderen te enthousiasmeren voor de sport én het evenement.

Tijdens de ‘Back to School’ tour hebben de volleybaldames de kinderen de ins en outs van het volleybal geleerd door het geven van een presentatie en clinic. De basisscholen De Pionier, 't Prisma (Heersdijk) en De Schalm hadden het genoegen om een volleybalster te ontvangen. Op een later moment krijgt PC Regenboog in IJsselmonde ook nog een presentatie en clinic van een volleybalster.


EK Volleybal Dames
Back to School’ is een side event van het EK Volleybal 2015 voor dames. Naast het project Back to School zijn er in de aanloop naar het EK ook op zo'n 100 basisscholen volleybalclinics gegeven. Het EK Volleybal is van 26 september tot en met 4 oktober 2015 in de speelsteden Antwerpen, Apeldoorn, Eindhoven en Rotterdam. De side events in Rotterdam worden georganiseerd door de Nevobo en gemeente Rotterdam.

Tickets
Tickets voor het EK zijn te bestellen in de online ticketshop via
http://www.eurovolley2015.eu/nl/tickets
. De toernooidagen van het EK Volleybal zijn opgedeeld in een middagprogramma en een avondprogramma. Er zijn per stad aparte middagkaarten en avondkaarten beschikbaar.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Irene Warbout, communicatieadviseur gemeente Rotterdam, 06 – 51003852 of Ic.warbout@rotterdam.nl.