Direct naar de content

Nachtafsluitingen Maastunnel en Erasmusbrug

De Maastunnel wordt op 8 en 9 december afgesloten voor het snelverkeer van noord naar zuid. Verkeer van zuid naar noord blijft wel mogelijk. De Erasmusbrug is in de nacht van 10 op 11 december in beide richtingen dicht.

De afsluitingen van de Maastunnel zijn nodig voor de periodieke schoonmaak van de tunnelbuizen. De Erasmusbrug wordt afgesloten vanwege schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden.

De afsluitingen van de Maastunnel zijn van:
– dinsdag 8 december van 22.00 uur tot woensdag 9 december 06.00 uur;
– woensdag 9 december van 22.00 uur tot donderdag 10 december 06.00 uur.

Tijdens de afsluiting van de Maastunnel wordt het snelverkeer van noord naar zuid omgeleid via de Erasmusbrug. De omleiding wordt op borden aangegeven. Snelverkeer van zuid naar noord blijft wel mogelijk. De afsluiting heeft geen gevolgen voor fietsers en voetgangers.

De afsluiting van de Erasmusbrug in beide richtingen is op:
– donderdag 10 december van 22:00 uur tot vrijdag 11 december 06:00 uur.
Voor fietsers en voetgangers is de Erasmusbrug op vrijdagmorgen van 02:00 uur tot 05:00 uur in beide richtingen dicht.

Tijdens de afsluiting van de Erasmusbrug wordt het verkeer omgeleid via de Koninginnebrug en de Willemsbrug. De omleiding wordt op borden aangegeven. Fietsers en voetgangers worden op vrijdagmorgen tussen 02:00 uur en 05:00 uur ook via de Maasbruggen omgeleid.

Rotterdam Onderweg
Actuele informatie over de bereikbaarheid en wegwerkzaamheden in Rotterdam is te vinden op Rotterdam.nl bij Rotterdam Onderweg


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fred Marree, directiewoordvoerder / persvoorlichter Stadsbeheer, 0653 71 27 24 of fwa.marree@rotterdam.nl