Direct naar de content

Metamorfose voor sportcentrum de Wilgenring

Sportcentrum de Wilgenring in Schiebroek-Hillegersberg heeft een nieuw jasje. Wethouder Adriaan Visser (binnenstad, cultuur en sport) heropende vandaag het vernieuwde zwembad door de ingebruikname van een tourniquet.

Hij deed dat niet zelf, maar nodigde de oudste zwemmer van het seniorenzwemmen uit om als eerste met een nieuwe sportpas van de tourniquet gebruik te maken.

Afgelopen zomer heeft sportcentrum de Wilgenring een flinke transformatie ondergaan. De buitengevel, de receptie, horeca en kantoren zijn onder handen genomen. De zwemzaal heeft een glazen wand gekregen voor een comfortabel klimaat en de bezoeker kan nu eenvoudig met zijn sportpas door de tourniquet, zonder zich eerst aan te melden bij de receptie.

De oude Wilgenring uit 1996 en voldeed niet meer aan de eisen en doelstellingen van deze tijd. Door deze metamorfose kan sportcentrum de Wilgenring weer jaren vooruit als professioneel sportcentrum voor recreatieve doeleinden en middelgrote sportevenementen.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yvette Ignatius, afdeling Communicatie gemeente Rotterdam, tel. 06 – 5374 4090
of met Marieke van Gruijthuijsen, bestuursvoorlichter wethouder Visser, 06 – 13 15 51 20. Email: m.vangruijthuijsen1@rotterdam.nl.