Direct naar de content

Mededelingen gemeenteraadsvergadering

Donderdag 5 november, 10.00 uur, raadzaal

De volgende verzoeken zijn ontvangen om aanvullend op de agenda te behandelen:

Verzoeken om beraadslagingen

Om 14.00 uur starten de beraadslagingen over het ‘Plan voor de Beverwaard’. Het stadhuis biedt een beperkt aantal zitplaatsen op zijn publieke tribune. Daarom is het ook mogelijk om het debat live te volgen in het gebiedskantoor IJsselmonde, Herenwaard 23. Vanaf 13:30 uur is die zaal voor geïnteresseerden open.

De raad beslist bij vaststelling van de agenda of de bovenstaande verzoeken worden gehonoreerd.

De vergadering start met de beëdiging van de heer P.R. Schol (SP) als tijdelijk lid van de raad. Daarnaast neemt de heer R. de Jong (Leefbaar Rotterdam) aan het einde van de vergadering afscheid van de raad.

De vergadering kent een ochtend-, middag- en avondzitting.

Live uitzending en vergaderstukken
De vergadering wordt live uitgezonden via ons raadsinformatiesysteem www.ris.rotterdam.nl. Ook zijn de beelden terug te zien per agendapunt en per spreker. Verder kunt u hier alle vergaderstukken raadplegen.


Noot voor de redactie:

In dit bericht staan de onderwerpen die morgen aanvullend op de agenda worden besproken tijdens de raadsvergadering die begint om 10.00 uur in de raadzaal. De agenda ontving u afgelopen vrijdag.

De perstribune kent een beperkt aantal zitplaatsen. Alleen media met een perskaart worden toegelaten. Mocht het nodig zijn dan kan ook live meegekeken worden in zaal 7.

Voor meer informatie: Patrick Schouteten, hoofd communicatie en dienstverlening raadsgriffie Rotterdam, 06 51 81 25 08 of p.schouteten@griffie.rotterdam.nl.