Direct naar de content

Kruispunt Maashaven vanaf 31 juli geheel afgesloten

Op vrijdag 31 juli om 19.00 uur gaat het kruispunt Maashaven voor vier weken dicht. Tijdens de komende weken wordt het kruispunt opnieuw ingericht en worden op de Brielselaan de aansluitingen van en naar het kruispunt aangepast. De herinrichting is noodzakelijk om de verkeersdoorstroming en -veiligheid te verbeteren.

Afsluiting kruispunt
Om de werkzaamheden gedurende een korte periode uit te kunnen voeren en de overlast voor de omgeving te beperken, is het kruispunt Maashaven van 31 juli tot en met 27 augustus voor alle verkeer afgesloten. De aannemer werkt in principe zeven dagen per week, 16 uur per etmaal, van 07.00 tot 23.00 uur. Indien noodzakelijk wordt ook ’s nachts gewerkt.

Tijdens de afsluiting van het kruispunt worden auto’s en fietsers met borden omgeleid. Waar nodig worden verkeersregelaars ingezet. Voetgangers worden langs het werk geleid. Door deze afsluiting kan verkeer vanaf het kruispunt Maashaven niet de Brielselaan inrijden, de bedrijven aan de Brielselaan blijven bereikbaar via het Maastunnelplein.

Helaas is niet te voorkomen dat bewoners, ondernemers en weggebruikers overlast ondervinden van de werkzaamheden. De gemeente doet er alles aan dit tot een minimum te beperken.

Informatie


Noot voor de redactie:

Meer informatie: Marjo Wetsteijn, gemeente Rotterdam, tel. 010 – 498 41 44 of email: m.wetsteijn@rotterdam.nl.