Direct naar de content

Koopgoot verandert in lange catwalk

010 Momentjes maken de binnenstad levendiger

De Koopgoot verandert op vrijdag 26 juni in een lange catwalk. De Rotterdamse stylist Fred van Leer en presentatrice Jet van Sol nodigen shoppers uit om hun nieuwe outfit op de catwalk te showen. Per ronde wint de dame of heer met de meest smaakvolle outfit een cadeaucheque van 100 euro, te besteden in de Koopgoot.
Tot het eind van het jaar organiseert de gemeente samen met de ondernemers meer van dit soort evenementen in de binnenstad onder de verzamelnaam 010 Momentjes.
 

De 010 Momentjes zijn een reeks reeks kleine optredens en verrassingen op onverwachte plekken in de binnenstad. Het is de bedoeling dat bezoers zich door de 010 Momentjes extra welkom voelen in Rotterdam, dat zij hun verblijfstuur in de binnenstad verlengen en een positief gevoel aan de stad overhouden.

Studenten Vrijetijdsmanagement van de Willem de Kooning Academie voerden in opdracht van de gemeente een onderzoek uit naar de verblijfsduur van binnenstadbezoekers en bedachten vervolgens de 010 Momentjes. Enkele voorbeelden zijn RotterJam; Jamsessies in de binnenstad, goodiebags met vouchers in te ruilen bij diverse winkels en een gratis  kopje koffie bij de fietsenstalling van CS.

Aanmelden voor de catwalk in de Koopgoot kan tot woensdag 24 juni via www.koopgoot.nl Het evenement duurt van 16.00 uur tot 19.00 uur.
Op het Facebookaccount RdamBinnenstad is te lezen waar en wanneer de andere 010 Momentjes plaatsvinden.


Noot voor de redactie:

Noot voor de redactie:
Voor meer informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Yvette Ignatius, communicatieadviseur gemeente Rotterdam, iy.ignatius@rotterdam.nl, 06 5374 4090.