Direct naar de content

Is het kunst, antiek, curiosa of rommel?

Taxatiedag bij Piekfijn in Prins Alexander

Op zaterdag 23 april wordt in de Piekfijnwinkel in Prins Alexander kunst en antiek gratis getaxeerd door taxateur Marcel Brouwer. Daarnaast kan de hele dag allerlei ‘kunst’, curiosa en gebruiksvoorwerpen worden gekocht. Natuurlijk kunnen ook de aankopen in de Piekfijnwinkel gelijk door de expert op hun waarde worden geschat.

De heer Marcel Brouwer is een gecertificeerd registertaxateur en gespecialiseerd in het taxeren van gebruiksvoorwerpen, ook voor veilingen. Verder heeft de heer Brouwer als specialist meegewerkt aan lokale tv-programma’s zoals ‘Schatgraven’ van Omroep Gelderland en 'De Utrechtse Schatkamer' van RTV Utrecht.

Soms een 'Pareltje'
Voor een taxateur is geen taxatiedag hetzelfde. Zij krijgen heel wat voorwerpen onder ogen en in handen. En af en toe zit er een waardevol ‘pareltje’ tussen!
Of zij komen met grootmoeders zilveren schaal, een schilderij dat voor een koopje op de kop is getikt, een antieke klok of de familiejuwelen die al jarenlang in een doosje in de linnenkast liggen, iedereen is van harte welkom. De taxateur kijkt naar de marktwaarde van kunst, antiek en verzamelobjecten en kan ook meer vertellen over het verhaal achter het object.

Taxatiedag
Taxateur Marcel Brouwer zal de objecten op zaterdag 23 april van 11:00 uur tot 15:00 uur taxeren in de Piekfijn kringloopwinkel in Prins Alexander. Het adres is Aluminiumstraat 6 en de winkel is geopend van 09.00-17.00 uur.
Om iedereen een kans te geven worden maximaal 2 à 3 items per persoon getaxeerd.


Noot voor de redactie:

Meer informatie over de Piekfijn kringloopwinkels is te vinden op Rotterdam.nl/Piekfijn

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Fred Marree,
directiewoordvoerder / persvoorlichter Stadsbeheer, 06 22 96 65 62 of fwa.marree@rotterdam.nl