Direct naar de content

Installatie Piet Koole, jongste gebiedscommissielid Rotterdam

“Ik voel me een actieve bewoner, geen politicus.”

Media zijn van harte uitgenodigd aanwezig te zijn bij de installatie van Piet Koole, tijdens de commissievergadering van Hillegersberg-Schiebroek op dinsdag 13 januari. Koole is het jongste gebiedscommissielid van Rotterdam.

Bij de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen is Koole, als lid van de SP, door de bewoners van Hillegersberg-Schiebroek als hun vertegenwoordiger gekozen. Hij was op dat moment17 jaar en mocht daarom nog niet aantreden. Tot aan zijn 18e verjaardag is hij vervangen door partijgenoot Jelle Tiernego. Vorige week is Koole 18 geworden, waardoor hij het stokje nu kan overnemen en plaats neemt in de commissie.

Piet Koole, student Ruimtelijke Ordening en Planologie, heeft er veel zin in: “Ik had liever vorig jaar al begonnen, maar heb mijn geduld op de proef moeten stellen. Ik heb alle ontwikkelingen op de voet gevolgd en ben goed ingewerkt. In het gebied ben ik actief voor de SP. Ik ga bij bewoners langs en ga met hen in gesprek. Ik wil horen wat hen echt bezighoudt en wat hun wensen zijn, zodat ik dat onder de aandacht van de Coolsingel kan brengen.”

Vergadering gebiedscommissie Hillegersberg-Schiebroek
Dinsdag 13 januari 2015
Installatie Piet Koole 20:00 uur
Argonautenweg 23, Rotterdam


Noot voor de redactie:

Neem voor meer informatie contact op met Louise Kuijpers, communicatieadviseur 06 22 60 51 77 of mail naar lml.kuijpers@rotterdam.nl