Direct naar de content

Huldiging Feyenoord op de Coolsingel bij Bekerwinst

Feyenoord staat op zondag 24 april tegen FC Utrecht in de finale van de KNVB Beker in de Kuip. Als de Rotterdamse club de Beker wint wacht de selectie een feestelijk onthaal op de Coolsingel op maandag 25 april. Burgemeester Ahmed Aboutaleb ontvangt de winnaars in dat geval in de Burgerzaal. Vervolgens verschijnt het team om 11.30 uur op het balkon van het Stadhuis om samen met alle Feyenoordsupporters het winnen van de Beker te vieren.

Burgemeester Ahmed Aboutaleb “Net zoals vele Rotterdammers hoop ik natuurlijk dat Feyenoord zondag 24 april de KNVB Beker wint. Als dit lukt huldigen we een dag later de selectie op het balkon van het Stadhuis op de Coolsingel. Ik vertrouw erop dat we er samen met de supporters een onvergetelijk moment van maken”.

De huldiging moet feestelijk en veilig verlopen. In nauw overleg met politie, Openbaar Ministerie, Feyenoord en de Feyenoord Supportersvereniging wordt de eventuele huldiging voorbereid. Rotterdamse ondernemers en omwonenden en bezoekers worden geïnformeerd over toegang tot het gebied van huldiging, bereikbaarheid en veiligheid. Het verkeer en het openbaar vervoer in de omgeving van het Coolsingel / Stadhuisplein zal op maandag 25 april van 10.30 tot 14.30 uur hinder ondervinden.

Meer informatie hierover is te vinden op www.rotterdam.nl/huldigingfeyenoord2016

Toegang Stadhuis
Toegang tot het Stadhuis tijdens de huldiging op maandag 25 april is alleen mogelijk op uitnodiging van de gemeente Rotterdam. Hiervoor worden toegangskaarten verstrekt. Dit geldt ook voor de media.

Mocht Feyenoord de KNVB Beker niet winnen vindt er geen huldiging plaats.


Noot voor de redactie:

Pers kan zich aanmelden vóór vrijdag 22 april bij Maarten Molenbeek, bestuursvoorlichter gemeente Rotterdam: me.molenbeek@rotterdam.nl, tel.06-22661917