Direct naar de content

Huldiging Feyenoord op de Coolsingel

Club maakt grote kans op landstitel

Het blijft nog even spannend, maar Feyenoord maakt grote kans om landskampioen van de Eredivisie te worden. Als de club zondag 14 mei de landstitel wint, vieren we dat op maandag 15 mei met een huldiging van de spelers en begeleiders op het stadhuis. Om 12.00 uur staan ze op het balkon om de kampioenschaal aan het legioen te laten zien.

Er worden duizenden Feyenoordfans verwacht. Om alles goed en veilig te laten verlopen voor iedereen worden maatregelen genomen. Feyenoord, politie, RET en gemeente zijn hier volop mee bezig. Op www.rotterdam.nl/huldiging-feyenoord is alle informatie over de huldiging te vinden.

Openbaar vervoer

Huldiging bijwonen? Kom 15 mei wandelend, fietsend of met het openbaar vervoer. Metroreizigers kunnen uitstappen bij Rotterdam Centraal, Beurs of Blaak. Metrostation Stadhuis is gesloten. Hou www.ret.nl en www.ns.nl voor actuele reisinformatie.
Niet naar de huldiging maar wel naar de stad? Hou rekening met omleidingen, afsluitingen en drukte. Het centrum is beperkt bereikbaar.

Auto

Kijk op https://www.rotterdam.nl/pr-terreinen waar je je auto kunt parkeren en over kunt stappen op het openbaar vervoer.
Check de verkeersmaatregelen op https://rotterdamonderweg.nl/feyenoord-kampioen.

Fiets

Op https://www.rotterdam.nl/fietsparkeren staat een overzicht van openbare fietsparkeerplaatsen.

Persaccreditatie
Pers is uitsluitend op uitnodiging van Feyenoord en de gemeente Rotterdam welkom bij de huldiging. Het stadhuis is alleen toegankelijk met accreditatie.

Persvragen huldiging
Perswoordvoerder gemeente Rotterdam: Lisette van Bale, tel. 06 28 36 27 17 of e-mail pers@rotterdam.nl
Perswoordvoerder Feyenoord: Michiel Jonkman, tel. 06 42 08 55 43.