Direct naar de content

Hoogvliet doet mee tijdens de Participarade 2014

Op zaterdag 13 september vindt op de Middenbaan Noord in Hoogvliet voor de tweede keer de Participarade plaats. Een festival dat laat zien wat Hoogvliet allemaal te bieden heeft op het gebied van participatie. 

Participeren is namelijk niet saai. Weg met ongezellige kantoorruimtes en ingewikkelde formulieren, participeren kan ook terwijl je een feestje bouwt. De Participarade is een beweging die de mensen verbindt, inspireert en de juiste tools aanreikt om er samen leuk en gezellig te kunnen wonen, werken en ontspannen.

Bezoekers van de Participarade hoeven zich niet te vervelen. Er valt de hele dag genoeg te zien en te beleven. Zo zijn er diverse workshops, verschillende pleinen voor kinderen, jongeren en senioren, een vrijwilligersmarkt, lekker eten en drinken en optredens van onder meer Dries Roelvink en Trafassi.

De toegang tot de Participarade is gratis. Iedereen is zaterdag 13 september tussen 13.00 uur en 22.00 uur van harte welkom op de Middenbaan Noord. Zie ook www.participarade.nl.

De Participarade wordt georganiseerd door de gebiedscommissie Hoogvliet, gemeente Rotterdam, Vereniging Ons Hoogvliet, ondernemers, bewoners en verschillende verenigingen en maatschappelijke organisaties.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Bas Ockeloen, telefoonnummer 06 5023 0338