Direct naar de content

Gemeente gunt beheer commerciële vastgoedportefeuille aan Verwey Vastgoed

Verwey Vastgoed gaat het vastgoedmanagement van al het commerciële onroerend goed in eigendom van de gemeente Rotterdam uitvoeren. Een deel van deze portefeuille was al in beheer bij de Rotterdamse property manager omdat het bedrijf een in 2013 gehouden aanbesteding had gewonnen.

Verwey Vastgoed verzorgt voortaan het commercieel, technisch en administratief beheer. Met deze aanbesteding wil de Gemeente op transparante en neutrale wijze omgaan met de verhuur en het beheer van commercieel vastgoed zodat zij zich kan richten op haar kerntaken.

Krachtig
Bezit en beheer van commercieel vastgoed is geen kerntaak van de Gemeente Rotterdam. Desondanks bezit de Gemeente een fors aantal panden die in het verleden zijn verworven om maatschappelijke doelstellingen te realiseren. Met de overeenkomst draagt de Gemeente Rotterdam het commercieel, technisch en administratief beheer over aan Verwey Vastgoed. De keuze voor Verwey Vastgoed is de uitkomst van een aanbestedingstraject.

Verwey Vastgoed
Verwey Vastgoed BV is actief in het hele segment van het vastgoedmanagement en beheert vanuit meerdere kantoren in opdracht van diverse gerenommeerde vastgoedbeleggers, asset management organisaties en gemeentes kantoren, bedrijfshallen, winkels, woningen en VvE’s. Bij Verwey Vastgoed BV werken 120 medewerkers. Verwey Vastgoed BV is ISAE 3402 Type II gecertificeerd.


Noot voor de redactie:

Meer informatie:
Communicatie Stadsontwikkeling, Catrien Ketting, 06 21144746 c.ketting@rotterdam.nl.
Verwey Vastgoed, Bert van Lunteren, 010-2663398.