Direct naar de content

Gebiedscommissie reageert op artikel Algemeen Dagblad

"Wij zijn niet op de vingers getikt"

Een artikel in het Algemeen Dagblad van 30 september zorgde voor verbazing bij de Gebiedscommissie Delfshaven. Het AD schrijft dat de gebiedscommissie door wethouder Eerdmans op de vingers is getikt over een subsidie aan Abou Rakrak. Deze subsidie zou botsten met regels van de gemeente.

De gebiedscommissie is van mening dat deze berichtgeving niet klopt met de werkelijkheid. In een brief van de wethouder aan de gebiedscommissie vraagt de wethouder om binnen twee weken een toelichting te geven over de afweging om tot deze subsidie te komen. Hij geeft aan dat subsidiëring mogelijk in strijd is met een aantal beleidskaders. “Er wordt dus niemand op de vingers getikt, maar er ligt een verzoek om een toelichting binnen twee weken”, aldus Tom Harreman, voorzitter van gebiedscommissie Delfshaven. “De Gebiedscommissie zal hieraan gehoor geven en een inhoudelijke reactie bespreken in haar vergadering op 6 oktober”.


Noot voor de redactie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter van de gebiedscommissie Delfshaven, Tom Harreman. Tel 0653292924