Direct naar de content

Feijenoord in beeld in 2e seizoen ‘Het geheim van Feijenoord’

Op woensdag 15 november start bij RTV Rijmond het tweede seizoen van de serie 'Het geheim van Feijenoord'. In tien afleveringen maakt de kijker kennis met Feijenoord; een gebied van Noordereiland tot aan Vreewijk. Berichtgeving over Zuid leidt te vaak tot een ongenuanceerd beeld van de ontwikkeling die de wijken doormaken. De initiatiefnemers van het programma willen daar wat aan doen door juist de verhalen te vertellen die het dagelijks leven in Feijenoord laten zien.

De andere werkelijkheid is die van wijken die in de lift zitten. Hier wonen kleurrijke mensen die met elkaar de schouders eronder zetten om de buurt beter te maken, en waar nuchter optimisme heerst. Deze serie laat een ander licht op het gebied schijnen en brengt hardwerkende en bewogen mensen in beeld, afkomstig uit 1001 culturen: allemaal anders en toch allemaal Rotterdammers.

Het Geheim van Feijenoord laat de kijker kennis maken met bijzondere verhalen op bijzondere plekken in Feijenoord. De eerste vijf nieuwe uitzendingen van ‘Het Geheim van Feijenoord’ starten op woensdag om 17:30 uur en worden dan om het uur herhaald. De volgende vijf nieuwe afleveringen starten op 2 mei 2018.


Noot voor de redactie:

Op dinsdag 14 november is er voor de bewoners die een rol kregen in de serie, hun gasten, sponsoren en belangstellenden een feestelijke première van de tv-serie ‘Het Geheim van Feijenoord’ in het Gemaal op Zuid, Pretorialaan 141, Rotterdam.
De inloop is tussen 17:30 en 18:15 uur en daarna start de preview. Hierna is er gelegenheid om na te praten met een hapje en een drankje.
U bent van harte uitgenodigd om de première bij te wonen.
Meer informatie kunt u krijgen bij Hans Donker, communicatieadviseur. jg.donker@rotterdam.nl  06 12867884