Direct naar de content

Feestelijke start winterseizoen

Open Stadhuis

Dit jaar organiseert de gemeente Rotterdam met een aantal Rotterdamse cultuurinstellingen Winter In Rotterdam, een evenementenprogramma verspreid over de stad. De feestelijke aftrap van het winterseizoen is op vrijdag 8 december, waar de deuren van het stadhuis om 17.00 uur open gaan voor het publiek. Ook de stadhuistuin wordt omgetoverd tot een wintertuin. Om 18.00 uur ontsteekt burgemeester Aboutaleb traditiegetrouw de lichtjes van de kerstboom. Er zijn muzikale optredens en Uban Guides verzorgen rondleidingen in het stadhuis.

Programma

  • 17.00 – 17.45 uur Dansworkshop Kids
  • 18.00 – 18.30 uur Muzikale opening met optredens van Zang Express, Ikei, Neda Boin, Derek Otte en Sharon Doorson
  • 18.30 – 18.45 uur Ontsteking kerstboomverlichting door burgemeester Aboutaleb
  • 19.00 – 20.15 uur Muziekprogramma Tributes Codarts poporkest
  • 19.30 – 22.00 uur Silent Disco met DJ Okkie & DJ Minka
  • 22.00 uur Einde evenement.

Tijdens het avondvullende winterprogramma worden allerlei activiteiten georganiseerd waar iedereen – van jong tot oud – gratis aan mee kan doen. Op meerdere tijdstippen verspreid over de dag vinden rondleidingen in het stadhuis plaats. Voor een aantal activiteiten dien je jezelf wel van tevoren aan te melden via de website. Kijk op Winter in Rotterdam.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over Winter in Rotterdam kunt u contact opnemen met Yvette Ignatius, communicatieadviseur gemeente Rotterdam, telefoon (06) 53 74 40 90 of per mail: iy.ignatius@rotterdam.nl.