Direct naar de content

Feestelijke kerstceremonie bij stadhuis

Nu de werkzaamheden aan de oostzijde van de Coolsingel gereed zijn, staat de traditionele kerstboom weer op zijn vertrouwde plek voor het stadhuis. Zaterdag 7 december ontsteekt burgemeester Aboutaleb om 17.00 uur de kerstboomverlichting, met muzikale omlijsting van het ZangExpress kinderkoor en special guest Ruben Hein. Voorafgaand aan de ceremonie wordt er voorgelezen in de Burgerzaal en zijn er tours door het stadhuis. Iedereen is van harte uitgenodigd!

Voorleesmomenten
Kinderen vanaf 4 jaar kunnen in de Burgerzaal tussen 14 en 15 uur kennismaken met de illustraties van Grootzus en luisteren naar de verhalen van kinderboekenschrijfster Maranke Rinck. Zij maakte onder andere het officiële prentenboek voor de Kinderboekenweek van 2017.

Rondleidingen
Tijdens de tours neemt een bode de deelnemers mee langs de mooiste kamers en zalen van het stadhuis. Celliste Marta Gonzalez en saxofonist Zeth Latukolan verzorgen de muziale intermezzo's.

Gratis voorlees- en tourtickets kunnen gereserveerd worden op www.winterwelkomrotterdam.nl.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Claudia Verhulp, bestuursvoorlichter burgemeester Aboutaleb, 06 – 51 26 63 15 of c.verhulp@rotterdam.nl