Direct naar de content

Extra commissiebericht

Commissie BWB 3 juni gaat niet door

In vervolg op het extra commissiebericht van maandag 1 juni het volgende:

Commissie Bouwen, Wonen en Buitenruimte 3 juni gaat niet door

De SP heeft verzocht haar notitie 'Zuid: extra aandacht, geen apart bureau' van de agenda te halen. Hierdoor komt de op 1 juni aangekondigde commissievergadering te vervallen.


Lees voor de actuele informatie over alle commissievergaderingen van deze week, de bijgewerkte webversie van het commissiebericht van 28 mei.


Noot voor de redactie:

U bent van harte welkom de commissievergaderingen bij te wonen. De commissievergaderingen vinden plaats in zaal 7 van het stadhuis tenzij anders aangegeven. Op www.ris.rotterdam.nl zijn de agenda’s van commissievergaderingen te vinden. De commissievergaderingen worden live uitgezonden op http://rotterdam.raadsinformatie.nl. Ook zijn hier achteraf de beelden terug te zien per agendapunt.

Als u radio- of TV/filmopnames wilt maken van de vergadering of de bespreking van agendapunten, dan wordt u verzocht dat – het liefste voor aanvang van de vergadering – aan te geven bij de betreffende griffier of secretaris. Er zijn mogelijkheden aanwezig hoogwaardig geluid af te tappen.

Voor meer informatie: Patrick Schouteten, hoofd communicatie en dienstverlening, 06 51 81 25 08 of p.schouteten@griffie.rotterdam.nl.