Direct naar de content

Erasmusspelden voor vijf vrijwilligers van de Voedselbank Rotterdam

Let op: Nieuws niet verspreiden voor donderdag 2 juli, 11.30 uur!

De heren Robbie Dors, Cees Eigenraam, Willem van der Meer, Franck Punselie en mevrouw Brigitta Ris werken allemaal rond de tien jaar als vrijwilliger voor de Voedselbank. Zij ontvangen om die reden alle vijf een Erasmusspeld uit handen van burgemeester Aboutaleb. Dit vindt plaats op donderdag 2 juli 2015 om 10.45 uur bij de opening van de vernieuwde locatie van de Voedselbank Rotterdam op de Keilestraat 9b.

De heren Van der Meer en Eigenraam zijn allebei chauffeur op de vrachtwagens van de Voedselbank Rotterdam. Zij zorgen er wekelijks voor dat de voedselpakketten bij de uitdeelpunten terecht komen. Beiden heren zijn stille krachten op de achtergrond en zijn altijd trouw aanwezig om te doen wat nodig is.

De heren Dors en Punselie zijn meestal te vinden in de grote loods van de Voedselbank Rotterdam, waar producten worden uitgepakt, omgepakt en weer in kratten worden ingepakt. Beiden heren zijn gemotiveerd, trouw en werken met grote inzet.

Mevrouw Ris is hoofd van de ‘zeepwinkel’ waar producten rond schoonmaak en persoonlijke hygiëne te vinden zijn. Zij heeft de winkel opgezet en zorgt er altijd voor dat het netjes en overzichtelijk blijft. Ook mevrouw Ris beschikt over een tomeloze inzet en pakt als het nodig is andere taken op.

Deze vijf vrijwilligers hebben een mijlpaal bereikt door hun onafgebroken inzet van tien jaar of langer.

Erasmusspeld
De gemeente Rotterdam reikt de Erasmusspelden uit aan deze vijf vrijwilligers omdat zij zich langdurig en trouw hebben ingespannen voor de Voedselbank Rotterdam.

Tijdstip en locatie
Burgemeester Aboutaleb is donderdag 2 juli om 10.45 uur aanwezig bij de opening van de vernieuwde locaties van de Voedselbank Rotterdam. Tijdens deze opening reikt hij de Erasmusspelden uit.

Adres:
Keilestraat 9b
3029 BP Rotterdam


Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lennart de Jong, bestuursvoorlichter burgemeester Aboutaleb, 06- 53 28 48 13 of l.dejong@rotterdam.nl