Direct naar de content

Echt Open Straatfestival in Afrikaanderwijk 26 september

Afrikaanderwijk nu verbonden met Laan op Zuid

Muziek, dans, kookworkshops, kinderactiviteiten, een gezellige minimarkt, een stempelkaart vol leuke kortingsacties en nog veel meer! Op zaterdag 26 september tijdens het ECHT OPEN Straatfestival houdt de Afrikaanderwijk vanaf 12 uur open huis.

Nieuwe bestrating, verlichting, een opknapbeurt voor de winkelgevels en meer groen: de afgelopen maanden is het winkelgebied Pretorialaan flink opgeknapt. Ook is de Afrikaanderwijk via de Paul Krugerstraat nu verbonden met de Laan op Zuid: hierdoor is de wijk 'echt open'.

Het nieuwe winkelgebied ziet er schitterend uit. Daarom nodigen de ondernemers iedereen uit om te komen proeven van de Afrikaanderwijk. Met een stempelkaart vol kortingsacties kunnen bezoekers op diverse plekken rondom het winkelgebied lekkernijen proeven voor een klein bedrag, of een workshop of behandeling boeken met korting. Bij 5 gestempelde acties is er een gratis Afrikaanderwijk canvas tas verkrijgbaar.

Vanaf 12.00u barst het muziek- en dansspektakel los: artiesten van binnen en buiten de wijk zullen op diverse plekken op de Pretorialaan en de Paul Krugerstaat optreden. Ruimte voor lokaal talent is er ook: zo is er een Open Podium waar lokaal dans- en muziektalent de kans krijgt om zich te presenteren. Bij de workshop bodyclapping is stilstaan geen optie. Lekker eten en tegelijkertijd leren koken kan met de kookworkshop van kok Hubert. Doorlopend is er een gezellige 'Montmarte' minimarkt met klein vermaak, zoals schminken voor kinderen, een ballonnenclown en portrettekenaar.

Voorafgaand aan het ECHT OPEN Straatfestival vindt er op vrijdagavond 25 september een speciale editie van het Rotterdamse pop-up poppodium PopUp010 plaats. Singer-songwriter a balladeer en singer-songwriter/producer Agnita zullen een intiem optreden verzorgen in galerie en recyclestudio NIFFO.


Noot voor de redactie:

Let op: deze persuitnodiging ontvangt u alleen via dit mailbericht.
U vindt dit bericht niet terug op www.rotterdam.nl

Kijk voor meer informatie op: www.nieuwzuid.nl