Direct naar de content

Doe mee met de Doe-Mee-dag op 12 september

Actieve bewoners en swingende optredens Afrikaanderpark

In Feijenoord zijn vele bewoners en vrijwilligers actief. De gebiedscommissie is hier trots op, en zet hen graag in het zonnetje. Dit gebeurt op de Doe-Mee-Dag op zaterdag 12 september van 12.00 en 16.00 uur in het Afrikaanderpark.

Tijdens de Doe-Mee-Dag laten actieve bewoners zien wat zij bereikt hebben met hun initiatief. Dit doen zij met een dans, een kunstwerk, fotocollage of een workshop. In het Afrikaanderpark is een podium aanwezig, waar diverse demonstraties gehouden worden. Ook zijn er muziekoptredens, o.a. van de Groove Kings, een creatieve markt en leuke kinderactiviteiten, waaronder bungeejumpen.

Vrijwilligers-verkiezing
Voorafgaand aan deze dag, is er een verkiezing onder de vrijwilligers in Feijenoord: ‘De Favorieten van Feijenoord’. Bewoners kunnen op hun favoriete vrijwilliger stemmen via een nominatieformulier. Dit is te vinden op www.rotterdam.nl/doemeedag. Ook komt binnenkort het definitieve programma op deze site te staan.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over de Doe-Mee-dag op 12 september kunt u contact opnemen met communicatie Feijenoord via m.fidder@rotterdam.nl.