Direct naar de content

De leukste vakantiebestemming is Jeugdvakantieland!

Waar kun je sporten, knutselen, naar het theater, een muziekinstrument leren bespelen, bungeejumpen én duiken? Juist, op Jeugdvakantieland! De leukste vakantiebestemming van de wereld opent maandag 11 augustus 10:00 uur weer haar deuren in Ahoy Rotterdam.

Van 11 t/m 22 augustus (niet in het weekend) is het feest in de Rotterdamse Ahoy. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen zich tien dagen lang vermaken met heel veel leuke, spectaculaire, educatieve, sportieve en creatieve activiteiten verspreid over vijf hallen en twee buitenlocaties in Ahoy en een afgezet gedeelte in het Zuiderpark.

Mooie mix van honderd activiteiten
Er is dit jaar weer een mooie mix van activiteiten samengesteld. Kinderen van 4 t/m 12 jaar kunnen meedoen aan meer dan honderd activiteiten. Nieuw dit jaar is onder andere hoopdance, de 3D techniek van Roffab, de cheerleaders, Skatefever, de mobiele muziekstudio, de internationale spelletjes van Unicef en de primeur van de nieuwe serie van Cartoon Network. Maar Jeugdvakantieland zou Jeugdvakantieland niet zijn zonder onze ‘gouwe ouwe’ activiteiten. En dus worden er weer volop koekjes gebakken, kunnen kinderen in de huid kruipen van een echte journalist, op onderzoek uit in het Ontdekbos, mee met de brandweerwagen, knutselen in de Creative Camping, en heel veel sporten.
Het volledige programma is dit jaar gebundeld in een mobiele website: http://m.twoppy.com/jeugdvakantieland.

Kaarten kopen
De toegangskaarten voor Jeugdvakantieland zijn 11 t/m 22 augustus (niet in het weekend) te koop aan de kassa’s in Ahoy Rotterdam. De toegangsprijs voor kinderen vanaf 3 jaar is € 5,- per dag. Ouders betalen € 2,- per dag. Er zijn verschillende kortingsmogelijkheden. Kijk hiervoor op de site www.rotterdam.nl/jeugdvakantieland.

Jeugdvakantieland wordt georganiseerd door de gemeente Rotterdam.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kristel Arntz, communicatieadviseur,
telefoonnummer: (010) 267 38 49 of (06) 233 02 705. E-mail: kcm.arntz@rotterdam.nl.