Direct naar de content

Commissiebericht

Vergadering Commissie Zorg, Onderwijs, Cultuur en Sport 12 april vervalt

De vergadering van de raadscommissie Zorg, Onderwijs, Cultuur en Sport van vandaag vervalt. De vergadering zou om 14.00 starten.

De onderwerpen die op de agenda van vandaag staan worden op een later moment besproken. De uitgangspunten voor het lokaal mediabeleid worden op 19 april als eerste agendapunt behandeld. Daarnaast wordt op 19 april besloten wanneer de Visie op de collectie Rotterdam en het Atelierruimte- en broedplaatsenbeleid worden behandeld. 


Noot voor de redactie:

U bent van harte welkom de commissievergaderingen bij te wonen. De commissievergaderingen vinden plaats in zaal 7 van het stadhuis tenzij anders aangegeven. Op www.ris.rotterdam.nl zijn de agenda’s van commissievergaderingen te vinden. De commissievergaderingen worden live uitgezonden op http://rotterdam.raadsinformatie.nl. Ook zijn hier achteraf de beelden terug te zien per agendapunt.

Als u radio- of TV/filmopnames wilt maken van de vergadering of de bespreking van agendapunten, dan wordt u verzocht dat – het liefste voor aanvang van de vergadering – aan te geven bij de betreffende griffier of secretaris. Er zijn mogelijkheden aanwezig hoogwaardig geluid af te tappen.

Voor meer informatie: Patrick Schouteten, hoofd communicatie en dienstverlening, 06 51 81 25 08 of p.schouteten@griffie.rotterdam.nl.